Esports

Mourinho carrega contra la reprogramació de partits de la Premier després d'empatar amb el ManU

L'entrenador del Chelsea, José Mourinho, ha criticat la reprogramació dels partits de la Premier League després que el matx que podria haver definit el torneig es va convertir en una continuació de les celebracions del campió, el Manchester United.

Els dos equips van disputar un avorrit partit a Stamford Bridge que va acabar 0-0, tres dies després que el United s'assegurés el títol després de l'empat 1-1 entre el Chelsea i l'Arsenal. El partit entre el United i el Chelsea s'havia de jugar el 15 d'abril, quan l'equip que dirigeix Alex Ferguson liderava el torneig de només tres punts, però va ser reprogramat pel compromís dels dos equips amb les semifinals de la Copa FA.

“És difícil acceptar que no juguéssim el 15 d'abril [...] La Premier League és la millor del món i no es pot permetre aquests errors, que la trobada entre el Chelsea i el United coincideixi amb les semifinals de la Copa FA quan existeixen moltes possibilitats que algun dels dos estigui en aquesta instància”, ha detallat Mourinho.

Dit això, el polèmic entrenador del Chelsea va afirmar que no creu que si el partit s'hagués jugat en la seva data original, no s'hagués definit de forma diferent, però que malgrat això està frustrat. “Si haguéssim jugat a mitjans d'abril amb sis o set partits més per disputar, no dic que haguéssim guanyat el partit o la lliga. Només dic que no crec que sigui correcte”, va afegir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.