Esports

Mourinho assegura que tornarà a entrenar l'any que ve i que ho farà a "Itàlia o Espanya"

Futbol

El tècnic portuguès José Mourinho ha mostrat el seu desig de tornar a asseure's en una banqueta la pròxima temporada i ha citat "Itàlia o Espanya" com la seva destinació el 2008-2009.

L'entrenador, que afirma que ara està "estudiant" i que per això no s'ha plantejat dirigir un equip després de deixar el Chelsea anglès el setembre de 2007, subratlla que tornarà a l'activitat "el pròxim any". "Serà a Itàlia o Espanya, després m'agradaria tornar a Anglaterra i acabar sent seleccionador de Portugal", ha indicat en una entrevista a La Gazzetta dello Sport.

Sense precontractes
La Sèrie A o la Primera Divisió dependrà de quin equip cregui "totalment en el meu projecte i que sóc l'home ideal". De totes maneres, Mourinho recalca que no té "ni precontractes ni pactes de cavallers". "Vull entrenar i per això estic treballant amb un amic meu en un programa informàtic que elabora al màxim els meus arxius personals, segueix jugadors, rivals,...", afegeix.

A més, l'extècnic del Chelsea assegura que no ha mantingut cap conversa amb l'Inter de Milà. "Respecto molt com a persona Massimo Moratti, que estima profundament el futbol i el seu club, però mai he parlat amb ell", sentencia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.