Esports

Mourinho: "El Barça és favorit"

Lliga de Campions

L'entrenador portuguès de l'Inter de Milà, José Mourinho, ha mostrat públicament el seu convenciment que el Barça és el màxim favorit per adjudicar-se la Lliga de Campions.

Textualment, ha dit: "Em sembla que el Barça és l'equip més capacitat per guanyar la competició aquest any, però en futbol mai se sap". I tot seguit ha volgut afegir: "El Chelsea, de la seva banda, sempre és molt fort quan arriba a la fase d'eliminatòries".

Ara bé, el portuguès no s'ha amagat que el Chelsea és com un fill per a ell. Al seu entendre, l'estructura d'un club de futbol "ha d'emmotllar-se a la filosofia d'un entrenador, a les seves necessitats i a la seva manera de pensar". "Això és el que em va passar al Chelsea –ha argumentat– que és com un fill per a mi", donat que va trobar "un club amb una dimensió econòmica, però amb estructura zero".

Mourinho ha fet aquestes declaracions després de ser investit doctor honoris causa per la Facultat de Motricitat Humana, de la Universitat Tècnica de Lisboa, una distinció que li ha sorprès i que diu que no està segur de merèixer. Cal recordar que l'entrenador portuguès es va llicenciar en educació física en aquesta facultat l'any 1987.

Finalment, el portuguès ha revelat que la part més difícil de la seva vida és aguantar els periodistes: "Amb tota la simpatia i respecte, aguantar-los és un drama".

 

 

 

 

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.