Esports

La Molina prepara la pista Estadi per a la Copa del Món d'Esquí Alpí Femení del 2008 i els Campionats del Món de Surf de Neu del 2011

ALT PIRINEU I ARAN

L'estació d'esquí de La Molina ha preparat una nova sortida per a les competicions a la pista Estadi, on es faran les proves de la Copa del Món d'Esquí Alpí Femení 2008 i els Campionats del Món de Surf de Neu 2011. Aquesta és una de les principals inversions que el camp de neu ha fet amb vista a aquesta temporada.

Amb la nova sortida per als competidors es pretén que la pista d'eslàlom sigui més dinàmica i d'un nivell tècnic molt més alt. A la vegada, els esquiadors trobaran una pista Estadi més àmplia i molt més atractiva per a la celebració d'esdeveniments, segons els responsables de l'estació. Durant l'estiu també s'ha fet algunes millores a les pistes que consisteixen en sembres d'herba i nous paviments. Segons els tècnics de l'estació, amb aquestes actuacions la qualitat de les pistes durant la temporada hivernal queda garantida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.