Esports

La subhasta d'Eto'o i les ofertes per a Ronnie

Barça

El Barça gira la vista contínuament entre Londres i Milà, i també tindrà avui els ulls posats a Zuric i, encara, mirarà de reüll cap a Porto Alegre. La necessitat obliga. El mercat de fitxatges exigeix una constant supervisió, i més en un club que necessita fer moltes compres i vendes per reformar totalment la plantilla.

El més calent és a l'aigüera, i és a Anglaterra i Itàlia. L'assumpte més candent és el de Samuel Eto'o, que negocia el seu traspàs amb el millor postor. El seu agent, José María Mesalles, es va reunir divendres al Piemont amb el vicepresident del Milan, Adriano Galliani, i en breu té previst entrevistar-se amb el propietari del Chelsea, Roman Abramóvitx, a París.

Ronnie s'apropa al City
"Hem començat a negociar amb Eto'o, però ens espera una dura pugna amb els clubs anglesos pel seu fitxatge", va reconèixer Galliani. "Eto'o ens ha transmès que l'absència del Milan a la Champions no és cap problema, però hem de fer comptes amb una dura realitat. Eto'o ja guanya molt al Barça i ofertes no li falten", va remarcar el dirigent milanista.

Eto'o està dins d'una subhasta, però el Barça encara no ha rebut cap proposta formal pel camerunès. Tot el contrari que per Ronaldinho, per qui el Manchester City ha ofert més de 30 milions d'euros, segons fonts del club blaugrana. "Hem enviat uns emissaris a Porto Alegre perquè el Barça ens ha autoritzat a negociar amb Ronaldinho. El jugador ens ha fet saber que està interessat en el City, si no, no hauríem anat tan lluny", va assegurar ahir a la BBC el director executiu del club anglès, Garry Cook. El City, que ja compta amb un bon amic de Ronnie a la selecció brasilera, Elano, està a punt de fitxar el també davanter canarinho Jõ.

El traspàs imminent d'algun gran davanter -Drogba també té la llum verda per negociar amb el Milan i amb el Barça- tindrà un efecte dominó en el mercat. A l'espera que es desencallin les negociacions per un 9, el club blaugrana va ultimant l'arribada del migcampista de l'Arsenal Hleb. L'entitat londinenca, que té taxat el bielorús en uns 15 milions, s'ha afanyat a recordar que Adebayor, el seu davanter pel qual també sospiren Barça i Milan, acaba de renovar i ha promès que es quedarà a Londres.

A Zuric, el Barça para l'atenció en el debut d'avui a l'Eurocopa de Karim Benzema. Tot i que el davanter francès és reaci a marxar de Lió, el club blaugrana encara el té com a prioritat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.