Esports

Ronaldinho pateix un trencament muscular i diu adéu a la temporada

Futbol

Ronaldinho haurà d'estar sis setmanes de baixa a causa d'un trencament muscular, que es va produir durant l'entrenament d'aquest dijous, segons han confirmat els serveis mèdics del club català. El davanter blaugrana pràcticament pot dir adéu a la temporada.
El davanter havia completat les dues últimes sessions amb l'equip i tot feia preveure que estaria a disposició de Frank Rijkaard amb vistes al partit de diumenge que ve davant del Getafe, encara que després de la sessió d'ahir va adduir una sèrie de molèsties físiques.

A Ronaldinho l'han sotmès a una ressonància magnètica que ha determinat l'existència d'un trencament muscular a l'adductor mitjà de la cama dreta, que li impedirà jugar en les pròximes sis setmanes.

Cinc setmanes sense jugar
El jugador blaugrana ja s'havia perdut els cinc últims compromisos del conjunt blaugrana per una lesió que, segons ell, li impedeix exercitar-se amb normalitat, encara que els serveis mèdics del Barcelona van emetre el 17 de març passat un comunicat en el qual asseguraven, després de sotmetre'l a una ecografia, que el jugador no tenia cap problema físic


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.