Esports

Laporta diu que la decisió de la junta de no vendre Ronaldinho és unànime

Barça

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat avui que existeix "unanimitat" en el si de la junta directiva del club en la decisió de no vendre el davanter Ronaldo de Assís 'Ronaldinho' i ha reiterat, una vegada més, que l'astre brasiler no serà traspassat aquesta temporada.

"Nosaltres planifiquem aquesta campanya comptant amb Ronaldinho, i seguirem la nostra lògica i la nostra coherència. És un jugador de referència per a l'equip i no tenim cap intenció de vendre'l", ha manifestat Laporta durant l'acte de presentació de José Manuel Pinto com a nou porter blaugrana.

El màxim mandatari del club català, que ha reiterat que no existeix divisió entre els membres de la junta directiva sobre aquest assumpte, ha demanat "respecte" per a un jugador que "està intentant recuperar-se d'una lesió (tendinitis al genoll esquerre) de la millor manera possible".
El tècnic, Frank Rijkaard, també ha sortit en defensa de l'internacional brasiler, de qui ha destacat que "està treballant molt bé, molt fort, sovint en dues sessions diàries", per recuperar el seu millor nivell. "Quan estigui físicament bé, tornarà amb l'equip", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.