Esports

Laporta denuncia que Rosell està darrere del vot de censura

Barça

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha fet les declaracions més contundents des que es va posar en marxa la moció de censura contra ell i la seva junta, en assenyalar l'exvicepresident Sandro Rosell com a part executora en a l'ombra del vot, al costat de l'impulsor del mateix, Oriol Giralt.

"Celebro que hi hagi persones (en al·lusió a Rosell, sense nomenar-lo en tota la seva compareixença) que, sent un secret a veus que estaven vinculats a una oposició i que no acabaven d'aparèixer, s'hagin manifestat", ha subratllat Laporta davant els mitjans de comunicació, després de la reunió de la junta directiva.

"És un equip (l'oposició) que fa molts anys que hi treballa. Són els mateixos que han presentat demandes per avançar eleccions. Era un secret que (Rosell) estava vinculat al procés de la moció de censura", ha insistit.
La sortida de Rosell a la llum pública divendres, per animar els socis perquè votin a favor de la moció de censura contra Joan Laporta, ha tingut avui una resposta contundent per part de la junta del Barça, encara que el president no ha sabut calibrar en xifres, a través d'enquestes, què ha suposat l'aparició de l'exvicepresident.

"L'únic que puc dir és que celebro que hagi aparegut en públic", ha explicat, a la vegada que ha criticat que durant aquestes setmanes els contraris a la seva gestió estan "intentat erosionar" els que dirigeixen el club.

"Valoro que els que estaven darrere de les demandes tot aquest temps, intentant inhabilitar-nos i criticant totes les decisions tant quan guanyàvem com quan no, hagin sortit a la llum pública i que facin una crítica de forma descoberta. No he vist en les seves paraules un model alternatiu", ha insistit.

Sobre si Rosell va ser deslleial mentre va exercir la vicepresidència, suposadament perquè tenia el control d'empreses vinculades a la mercadotècnia esportiva, Laporta ha tornat a dir que en la seva junta "ningú no té una empresa que estigui relacionada amb l'esport".

Rosell ha dit que si és elegit president, es vendria les dues empreses que té en aquest sector (a Barcelona i Rio de Janeiro). "Cadascun sabrà el que fa amb les seves empreses o negocis. No forço ningú a deixar els seus negocis. Si quan va ser vicepresident tenia aquestes empreses, millor que li ho preguntin a ell", ha subratllat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.