Esports

Rijkaard s'acomiada de l'afició amb una carta oberta a la revista del club

Barça

L'entrenador holandès del Barça, Frank Rijkaard, s'ha volgut acomiadar aquest diumenge de l'afició culer a través d'una carta a la publicació oficial ''Barça Camp Nou'' que el club distribueix als seguidors el dia de partit, en què dóna les "gràcies a l'afició" i demana "un Barça unit" per al seu successor.

Rijkaard, que ha dirigit el club català durant les últimes cinc temporades, ha donat les "gràcies" a tots els seguidors del club pel suport rebut i ha desitjat al pròxim entrenador que dirigeixi el Barça que s'ho passi "molt bé" amb l'ajuda d'"un Barça unit".
"Gràcies a tots! Durant cinc anys m'he sentit com a casa, tot i que sabia que no ho era. Tot i això, he tingut al meu costat molta gent que m'ha donat totes les sensacions i les forces necessàries per passar-m'ho bé", ha lloat l'holandès.

"Vull mostrar el meu agraïment a tota aquesta gent que m'ha ajudat i recolzat a cada moment, agraeixo també al club i als seus treballadors tot l'afecte rebut", afirma a la missiva.

Finalment, Rijkaard ha desitjat el millor al seu successor a la banqueta culer: "Espero que el pròxim que vingui a viure a aquesta gran casa que es diu FC Barcelona pugui passar-s'ho molt bé, amb l'ajuda d'un Barça unit. Sempre dins del meu cor, una cordial salutació. Visca el Barça! Visca Catalunya!", rebla l'holandès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.