Esports

Touré Yayá, dubte davant del Deportivo per una sinusitis

Rafa Márquez ha abandonat la sessió d'entrenament a causa d'unes molèsties musculars, però podrà jugar diumenge

El migcampista ivorià del Barcelona, Touré Yayá, no s'ha exercitat avui al costat dels seus companys a causa de l'episodi de sinusitis que pateix, i la seva participació en el partit de diumenge davant del Deportivo de La Coruña és dubtosa.

El jugador africà, titular sempre que ha estat disponible, presenta un quadre de febre i migranya provocat per la sinusitis, segons l'informe mèdic del club blaugrana, que especifica que la seva "evolució marcarà la seva disponibilitat" per al partit de diumenge.

Per la seva banda, el mexicà Rafael Márquez ha abandonat la sessió d'entrenament al Miniestadi abans que els seus companys per unes molèsties musculars per a treballar amb un recuperador físic. El club ha informat que el jugador estarà en disposició de participar en el partit davant del Deportivo.

Tant Valdés com Bojan, recuperats de les molèsties que els van impedir exercitar-se ahir, han treballat amb normalitat, així com Edmílson, Giovani, Gudjohnsen i Deco, davant els aproximadament 300 espectadors que s'han acostat al Miniestadi per presenciar l'entrenament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.