Esports

El germà de Ronaldinho diu que el jugador està "content" al Barça, però no tanca portes i trasllada al club la decisió

De Assís assenyala que la relació amb el club és "fantàstica" i que Ronaldinho està "content" al Barcelona

Roberto de Assís, el germaníssim, va aparèixer a l'entrenament del Barça. Ho fa molt de tant en tant. I com gairebé sempre que s'hi presenta, no és per passar l'estona sinó per deixar clar que hi és i enviar algun missatge. L'escena es va repetir ahir, i en aquest cas el representant de Ronaldinho no va tancar la porta a un possible adéu del jugador -tant a finals de temporada com fins i tot al mercat d'hivern- i va traslladar al club la decisió a prendre. ¿Està descartat que el Gaúcho se'n vagi en el mercat d'hivern?, se li va demanar. "Això és una cosa que s'ha de preguntar al club, no a mi, perquè té contracte fins al 2010", va indicar Roberto, que va qualificar de "gran sorpresa" les informacions sobre un acord de Ronnie amb el Chelsea. "Jo no puc rebre ofertes, el Barça sí", va afegir, sec.

De Assís, amb ulleres fosques, va assenyalar que la relació amb el club és "fantàstica" i que Ronaldinho està "content" al Barcelona. Va ser una declaració d'amor menys intensa que les vegades anteriors, amanida -a més- amb un aparent malestar per les crítiques que està rebent el seu germà en els últims temps. "Visc al Brasil i sóc lluny, però he llegit i sentit moltes coses que segurament són dirigides per algú que no sé quin interès té", va dir. "No entenem algunes reflexions que es fan", va insistir.

El perquè de la suplència
La tempesta s'ha endurit en ser relegat el jugador a la suplència, però això Roberto no ho va criticar i va apel·lar a la "professionalitat" de Ronaldinho. "Està treballant moltíssim aquesta temporada, encara que, com tots els jugadors, no està satisfet en circumstàncies adverses", va subratllar Robertinho, com també se'l coneix.

Mentrestant, Frank Rijkaard va deixar entendre que es va veure obligat a fer seure Ronaldinho a la banqueta. L'holandès va opinar que la situació del brasiler respon al seu rendiment, perquè "quan ell vol, sempre és al camp". "Es pot dir que un entrenador no fa suplent Ronaldinho, sinó que és ell mateix", va afirmar el tècnic blaugrana en declaracions a Ona FM. "He pres la decisió quan volia, tenia les meves idees i de tant en tant cal dir «Ara crec que cal prendre la decisió», amb un sol objectiu, que és recuperar els jugadors que hem de recuperar; en aquest cas, Ronaldinho", va apuntar.

Així mateix, Rijkaard va instar el canarinho "a mentalitzar-se i demostrar que és un gran jugador". De fet, va qualificar-lo moments després com "el jugador més gran", i va elogiar el seu "bon comportament" davant una situació tan delicada: "Hi ha moments que cal reaccionar amb orgull, caràcter i cor". Això és el que li demana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.