Esports

Joan Rosell, possible aspirant a la presidència del Barça

Esports

El president de la patronal catalana Foment del Treball i vicepresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Joan Rosell, podria estar plantejant-se la possibilitat de presentar-se a les pròximes eleccions del FC Barcelona, tot i que de moment evita pronunciar-s'hi perquè encara "no hi ha eleccions".
Segons va avançar ahir a la nit Catalunya Ràdio, Rosell s'està plantejant seriosament aspirar a la presidència del club als pròxims comicis, ja siguin al 2010 o fins i tot aquest estiu, en cas que prosperi la moció de censura presentada per un grup de socis contra el president del Barça, Joan Laporta.

Rosell tindria, a més, el suport d'altres empresaris catalans i podria estar treballant des de fa uns mesos en aquesta possibilitat. Joan Rosell, tot i això, prefereix no pronunciar-s'hi, sense confirmar ni desmentir, perquè encara "no hi ha eleccions", segons fonts properes a l'empresari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.