Esports

Laporta admet que el Barça té una important oferta del Manchester City per comprar Ronaldinho

Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha admès que tenen una important oferta del Manchester City per Ronaldinho Gaúcho (32 milions més incentius), un jugador que "ha de sortir amb tots els honors" del club, segons el dirigent.

En unes declaracions a Catalunya Ràdio, Laporta ha explicat que el jugador, que arribarà avui a Barcelona amb Roberto de Assis, el seu germà i representant, té "dues propostes interessants", una del Milan i una altra del Manchester City, encara que sembla que "s'estan decantant més per l'oferta del Manchester City".

"Ha de sortir del club amb tots els honors, perquè va retornar la il·lusió als culers i va jugar un paper determinant en la consecució de dues lligues, una Champions i dues Supercopes. Se l'ha de tenir en el record", ha insistit el president del Barça.

El Barça prefereix que Ronaldinho fitxi pel City per l'oferta realitzada per l'equip del qual és propietari el multimilionari tailandès Thaksin Sinawatra. Tot i això, el desig del brasiler és poder fitxar pel Milan, equip que ha fet una oferta al Barça que no arriba als 10 milions d'euros.

Pel que fa a Samuel Eto'o, Laporta ha afirmat que el club no ha rebut cap oferta perquè el jugador marxi del club, malgrat que els desitjos del tècnic, Josep Guardiola, és que el camerunès abandoni la plantilla del Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.