Esports

El Barça es reuneix amb el Milan però segueix sense una oferta ferma per a Ronaldinho

Representants del FC Barcelona i de l'AC Milan s'han reunit per negociar el traspàs de Ronaldinho encara que, després de la reunió, el club català segueix sense una oferta ferma del Milan pel brasiler.

En un restaurant de la part alta de Barcelona s'han citat el president del FC Barcelona, Joan Laporta, el directiu Rafael Yuste, el secretari tècnic Txiki Begiristain i el director de futbol Raül Sanllehí, mentre que per part italiana hi han assistit Adriano Galliani, vicepresident del Milan, i el conseller milanista Roberto Bronzetti. També ha participat en el dinar Roberto de Assís, germà i representant de Ronaldinho.

Paral·lelament, el Barça ha tornat a reunir-se aquest dimarts al matí amb representants del Manchester City, després que l'entitat britànica presentés una oferta pel brasiler de 32 milions d'euros encara que el City ha incrementat lleugerament la quantitat fixa.

Sobre la base d'aquesta oferta del club anglès, els representants del Milan, després el dinar, s'han tornat a desplaçar a un hotel de Barcelona per establir una nova estratègia per a intentar tancar aquest dimarts a la tarda el fitxatge de Ronaldinho.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.