Esports

Eto'o i Deco entren a la llista, però Touré Yaya en cau per malaltia

Deco era baixa des del 20 d'octubre, quan es va lesionar al camp del Vila-real

El Barcelona recupera per al partit de diumenge al Camp Nou amb el Deportivo de La Coruña dos dels seus puntals, Deco i Eto'o, però perd per malaltia una de les peces bàsiques al centre del camp, Touré Yaya.

És més que probable que l'entrenador del Barça, Frank Rijkaard, opti per asseure d'inici Deco i Eto'o, després del llarg període de baixa de tots dos. Rijkaard també ha incorporat a la llista de convocats Giovanni dos Santos i Liliam Thuram, absents en les anteriors convocatòries per lesió.

Deco era baixa des del 20 d'octubre, quan es va lesionar al camp del Vila-real. Va patir un trencament minitendinós en l'adductor mitjà de la cama esquerra.

Més llunyana és la lesió de Samuel Eto'o, que amb prou feines ha tingut presència a la Lliga. Es va lesionar el 29 d'octubre en el trofeu Joan Gamper (Barça-Inter). Va haver d'abandonar el partit per un trencament parcial del tendó del recte anterior de la cama dreta.

La notícia negativa per a Rijkaard és la pèrdua de Yaya Touré per al partit de diumenge, a causa d'una sinusitis, que li provoca migranya. Aquesta absència podria fer tornar el mexicà Rafael Márquez al centre del camp, on ja va actuar habitualment.

La llista de convocats del FC Barcelona per al partit contra el Deportivo és la següent: Valdés, Jorquera, Xavi, Iniesta, Puyol, Ronaldinho, Eto'o, Deco, Márquez, Messi, Milito, Gudjhonsen, Abidal, Zambrotta, Sylvinho, Thuram, Bojan i Dos Santos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.