Esports

El Madrid burxa el Barça

Mijatovic entra a valorar la situació interna blaugrana a 15 dies del clàssic i afirma que l’ambient a l’equip blanc és "millor"

Falten encara 15 dies per al clàssic i el Madrid sembla que ja ha volgut començar a jugar el partit. El director esportiu del club blanc, Pedrag Mijatovic, va entrar ahir a valorar la situació interna del Barça i la va comparar a la baixa amb la del seu equip, alhora que qüestionava la figura de Ronaldinho. L’atac del poderós executiu madridista va tenir poca resposta des de Barcelona, seguint la màxima dels últims anys de no parlar de l’etern rival i centrar-se en ells mateixos.

Des que Padja Mijatovic va qüestionar la grandesa del Barça en una entrevista concedida a l’AVUI dies abans del primer clàssic de la passada campanya, el responsable esportiu del Madrid no ha dubtat un instant a aprofitar la mínima situació d’inestabilitat al club barcelonista per fer gala d’aquest tarannà provocador que va adquirir durant la seva etapa de jugador a l’ombra de Sanz.

Ara, a un pas del clàssic, el montenegrí, que se sent com peix a l’aigua en aquest tipus de situacions, s’ha barrejat una vegada més en els assumptes del Barça, aquesta vegada amb la problemàtica situació que envolta Ronaldinho, a qui va tractar a més d’infravalorar. “No és normal que un jugador tan important com Ronaldinho estigui tan inactiu. Potser podria sortir –del club–, perquè difícilment aguantarà ser suplent. Nosaltres, el Madrid, tenim futbolistes de gran qualitat, i a un jugador com Ronaldinho no el fitxaríem. No tindríem lloc al vestuari per a ell”, va manifestar a Cuatro.

A continuació, Mijatovic va tractar d’explotar les presumptes diferències que hi ha entre els components de la plantilla del Barça assenyalant que “el Madrid té millor ambient dins del vestidor”, per rematar finalment: “Cada dia surt algun dels seus jugadors amb declaracions, que realment poden ser certes, però que els perjudiquen, i tot i que cal reconèixer que encara tenen un gran equip, en aquests moments estan vivint una situació complicada”.

Tot plegat va ser rebut amb tranquil·litat des de Barcelona. Gianluca Zambrotta va evitar entrar en la polèmica i no va replicar al dirigent madridista. “És l’opinió de Mijatovic. Cadascú sap el que passa al seu vestidor. Al nostre hi ha bon ambient. Clarament”, es va limitar a dir l’italià, que va afegir que “no és la primera vegada que des de Madrid parlen malament del Barcelona, però no tinc res a dir-hi”.

En l’àmbit estrictament esportiu, el lateral dret barcelonista sí que va explicar que arribar a Nadal líders “ha de ser l’objectiu immediat”. “Estem a quatre punts del primer i hem d’intentar guanyar els nou punts que queden fins a l’aturada [Dépor i Madrid a casa i València a fora]”, va apuntar Zambrotta, amb el clàssic del 21, 22 o 23-D ja en primer pla mediàtic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.