Esports

Un jutjat anul·la la destitució dels dos consellers de TV3 a Audiovisual Sport en plena 'guerra del futbol'

Un jutjat mercantil de Barcelona ha declarat avui nul·la la destitució el 2007, en plena "guerra del futbol", dels dos consellers de TV3 en Audiovisual Sport (AVS), ja que el seu cessament no figurava en l'ordre del dia de la junta d'accionistes.

En la sentència, el titular del jutjat mercantil número 4 de Barcelona considera nuls tots els acords adoptats en aquella convulsa junta d'accionistes, en què els representants de Sogecable –majoritaris en AVS– van decidir cessar els consellers de TV3, Joan Majó i Carles Viñas, per actuar de forma deslleial amb l'empresa.

Aquella junta d'accionistes, celebrada a Barcelona el 2007, es va celebrar quan les relacions entre TV3 i Sogecable, socis a Audiovisual Sport, s'havia deteriorat de manera irreversible després que la televisió pública catalana, al costat de Mediapro, Imagina i la Lliga Professional de Futbol (LPF), presentessin una querella contra AVS per estafa.

En la seva decisió, el jutjat mercantil declara la nul·litat de la totalitat dels acords de la junta ja que, com havia al·legat Televisió de Catalunya (TVC Multimèdia), a la junta es va incomplir el deure d'incloure en l'ordre del dia els assumptes a tractar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.