Esports

Laporta: "És lamentable que TV3 no compleixi obligacions i demori pagaments"

Barça

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha tornat a reclamar els diners que li deu TV3, 29 milions d'euros, un impagament vinculat a l'empresa Audiovisual Sport que ha provocat un greu conflicte entre les dues entitats. De fet, el club ha trencat les relacions amb la televisió catalana i ha impedit que TV3 pugui transmetre els partits del conjunt blaugrana.

"Em sembla lamentable que TV3, un organisme públic, no compleixi amb les seves obligacions i utilitzi el dret processal per demorar els seus pagaments", ha dit Laporta en una entrevista al diari Expansión.

El president barcelonista s'ha molestat perquè observa que encara no hi ha "complicitat de les institucions" amb el Barça en referència a la requalificació dels terrenys del Miniestadi, procés que segueix ancorat a l'Ajuntament.

El cas de l'Uzbekistan
A la citada entrevista, el president del Barcelona ha tornat a justificar la implicació del seu bufet d'advocats (Laporta & Arbós Advocats Associats) en la fallida venda del Mallorca a un empresari de l'Uzbekistan, que si s'hagués dut a terme hauria reportat per al despatx del president barcelonista una comissió de 4,2 milions d'euros.

Aquesta mediació s'ha cobrat la primera víctima al club català, després que dijous passat dimitís una persona propera a Laporta, l'empresari Agustí Benedito, relacionat amb les seccions professionals, que va renunciar a les seves funcions perquè considera que el president del Barça havia "enganyat" els socis, com va explicar aquest dimarts en una entrevista a l'AVUI.

Laporta no només considera legal la seva intermediació en el cas de la venda del Mallorca, sinó que ha apuntat a vells companys de junta, en clara al·lusió a l'exvicepresident esportiu Sandro Rosell, com a exemple de males pràctiques exercint càrrecs al Barça.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.