Esports

Eto'o vol deixar el Barça per anar-se'n al Milan, segons 'La Gazzeta dello Sport'

Esports

El davanter del Futbol Club Barcelona Samuel Eto'o vol abandonar l'equip català per anar a jugar al Milan. Si més no, aquesta és la informació que ofereix avui el diari La Gazzetta dello Sport, segons el qual el representant del jugador ja hauria mantingut "una sèrie de reunions secretes" amb el club italià per negociar el traspàs del camerunès.

Segons el rotatiu, el Milan evita reunions directes amb el jugador, ja que les regles de la FIFA impedeixen que el jugador, amb passaport espanyol des del passat estiu, dialogui amb altres clubs fins a finals del 2009.

El diari també afirma que el jugador camerunès té clar que no vol continuar jugant al Barcelona i que ha rebutjat renovar el seu contracte, que finalitza el 2010, fet que podria donar "tranquil·litat" al Milan a l'hora de fer les gestions pertinents pel possible fitxatge sense cap tipus de presses.

Per fer aquestes afirmacions, La Gazzetta dello Sport es remet a unes declaracions que el jugador blaugrana va fer per a la revista francesa Sportweek. En l'entrevista, el davanter no va voler aventurar-se a parlar del seu futur professional, però va deixar clar que el Barcelona no és el club de la seva vida. "El club del meu cor és el Mallorca. El Barcelona és només el club per al qual treballo actualment", afegia.

Petonejar la samarreta
"Quedar-me o no al Barça? Jo ja he pres una decisió sobre el meu futur, però ara no puc dir res. No m'agraden els jugadors que petonegen la samarreta del seu club després d'haver marcat, perquè després no dubten ni un moment a canviar d'equip si els ofereixen un milió més", deia Eto'o a la revista francesa.

Segons el diari italià, Eto'o té molt present que a principi de temporada l'actual tècnic del Barcelona, Josep Guardiola, no comptava amb ell. "L'estiu passat no vaig ser exactament benvingut, perquè certa gent del club no tenia confiança en mi. Avui ningú dubta de mi. La gent oblida ràpidament", ha dit el camerunès en unes declaracions que recull avui La Gazzetta dello Sport.

El diari esportiu italià cita a més les paraules del representant d'Eto'o, Josep Maria Mesalles, el qual ha confirmat que ni el Barcelona ni ells han fet cap moviment per renovar el contracte del davanter fins al 2014 i que el futur del camerunès a llarg termini no està en el club català.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.