Esports

El Manchester City estudia contractar Eto'o

Representants de l'equip anglès i del Barça van aprofitar una reunió per parlar de la possibilitat de traspassar el davanter africà al City

Directius del Manchester City van reunir-se dilluns amb representants del Barça per parlar d'un possible traspàs del camerunès Samuel Eto'o al club anglès, segons ha informat la BBC. Tot i que la suposada reunió s'ha definit com a presa de contacte, la possibilitat d'un contracte valorat en uns 40 milions de lliures esterlines pels serveis del davanter camerunès va ser un assumpte que es va estudiar.

El jugador barcelonista, de 28 anys, està fent una bona temporada a l'equip de Pep Guardiola i no ha donat en cap cas senyals que facin pensar que vol deixar l'entitat catalana.

Des que el City va ser adquirit pel grup d'inversió àrab Abu Dhabi United el setembre passat, el club compta amb els mitjans econòmics per fer front a un hipotètic traspàs d'aquestes dimensions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.