Esports

Un gol d'Eto'o dóna tres punts més al Barça

LLIGA BBVA

PER LLEGIR LA CRÒNICA DEL PARTIT MINUT A MINUT, CLIQUEU AQUÍ

El Barça ha superat el temut virus FIFA amb un victòria treballada al José Zorrilla. Els de Guardiola, que d'entrada ha deixat Messi, Henry i Alves a la banqueta, han començat jugant un futbol seriós. El premi ha arribat al minut 40 de partit quan Eto'o recuperava una pilota entre la defensa. El camerunès la deixava per a Xavi i aquest, al primer toc, la servia perquè el 9 blaugrana la piqués per sobre d'Asenjo.

A la segona part els culers han pogut ampliar la distància amb un parell de jugades. Una d'Iniesta que ha sortit fregant el pal i una altra d'Eto'o que s'ha trobat un rebuig del porter local. Tot i així, Piqué ha intervingut de manera providencial evitant l'empat en una jugada molt bona d'Escudero per l'esquerra de l'atac del conjunt de Mendilibar.

Finalment, el Barça compleix, torna amb tres punts al sarró i ja espera que arribi dimecres i el partit contra Bayern de Munich.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.