Esports

Eto'o no desitja un intercanvi amb Ibrahimovic

El camerunès assenyala que no pot pensar en un altre equip que no sigui el Barça

El camerunès Samuel Eto'o no desitja un intercanvi amb l'atacant de l'Inter de Milà Zlatan Ibrahimovic perquè per a un davanter "no hi ha lloc millor que el Barcelona", segons afirma en una entrevista publicada avui pel diari esportiu italià Gazzetta dello Sport.

"Per què hauria de canviar?. Aquest equip ha fet 150 gols aquest any, un escàndol. Per a un davanter no hi ha millor equip que el Barcelona, perquè a banda dels gols sempre te'n vas a casa amb la sensació d'haver fet alguna cosa útil per als companys, d'haver participat en una festa", apunta.

El camerunès assenyala que no pot pensar en un altre equip que no sigui el Barça i que els rumors que apunten a un intercanvi amb Ibrahimovic són normals en el món del futbol.

El davanter creu que la final de la Lliga de Campions que es jugarà a Roma el 27 de maig contra el Manchester United és "el partit més important d'una temporada fenomenal per nosaltres".

Eto'o també es refereix al fet que l'entrenador barcelonista, Josep Guardiola, no comptés amb ell al principi de l'any.

"La meva vida sempre ha estat complicada. Sempre he hagut de lluitar, ningú m'ha regalat res i aquesta vegada també ha estat així. He fet 29 gols a la Lliga, el meu rècord", assegura.

Sobre Guardiola, segons el davanter, l'entrenador és "un apassionat de la idea de fer jugar bé l'equip".

El camerunès diu que li entren ganes de riure quan sent parlar que el joc del Barcelona és un miracle. "En els miracles hi ha un component de fortuna, mentre que en el que hem fet no hi ha res de casual. Aquest senyor que s'anomena Pep Guardiola ho ha buscat des del primer dia", assegura.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.