Esports

El Barça al·legarà la vermella a Keita i la cinquena groga a Piqué

Futbol

El F.C. Barcelona presentarà al·legacions a l'acta arbitral del partit entre el F.C. Barcelona i el R.C.D. Espanyol per la targeta vermella que va expulsar el blaugrana Seydou Keita, i per la targeta groga que va veure Gerard Piqué, ja que es tracta de la seva cinquena cartolina groga a la Lliga i per tant la suspensió d'un partit.

Segons ha informat el club, els serveis jurídics estan preparant les al·legacions que es presentaran davant del Comitè de Competició per aquestes dues targetes. En el cas de Gerard Piqué, el col·legiat Delgado Ferreiro el va amonestar per una acció que va passar al minut 21, quan el defensa català es va anticipar a la pilota en una acció amb Iván Alonso.

Sobre l'expulsió de Seydou Keita, l'àrbitre del derbi va expulsar el jugador per una acció amb Moisès, al minut 38, molt protestada pels blaugrana. Els serveis jurídics del club aportaran proves videogràfiques per demostrar que el contingut de l'acta no es correspon amb la realitat dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.