Esports

Guardiola: "Ens aixecarem i seguirem endavant"

Barça

Pep Guardiola confia que l'equip "s'aixecarà" i seguirà endavant en el seu objectiu: guanyar la Lliga. Així ho va manifestar diumenge l'entrenador del Barça després que el seu equip encaixés quatre gols de l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. El partit va acabar amb un 4-3 al marcador.

Guardiola va voler felicitar l'Atlètic per haver guanyat, i va insistir que "seguiran endavant". El tècnic va mirar d'explicar la derrota argumentant que el joc de l'Atlètic havia estat molt directe i al seu equip li va costar aturar-lo.

Anàlisi dels resultats
Josep Guardiola confia a "aixecar-se i seguir" després de la derrota al Vicente Calderón per evitar que el Reial Madrid redueixi la diferència de quatre punts que el separa del Barça quan falten tres mesos per a la finalització de la Lliga BBVA.

El tècnic no considera que el mal moment del Barça, després de quatre partits seguits sense guanyar, sigui conseqüència d'una mala condició física dels seus jugadors, i va recordar el bon partit contra el Betis i el resultat contra l'Espanyol tenint en compte que "van jugar amb deu molta estona".

Guardiola afirma que confia a "recuperar-se" de cara als quatre partits importants que els esperen: dos de Lliga, un de Copa i un altre de Champions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.