Esports

Manuel Pellegrini: "Des que vaig començar a entrenar, vaig pensar que acabaria dirigint el Reial Madrid"

"Costa de dir en poques paraules l'emoció i l'orgull que sento per haver estat elegit per dirigir potser el club més important del món", ha expressat el xilè

El xilè Manuel Pellegrini ha assegurat en la seva presentació com a nou entrenador del Reial Madrid a la llotja d'honor del Santiago Bernabéu que quan va començar a entrenar fa 23 anys pensava que "acabaria dirigint el Reial Madrid".

"Costa de dir en poques paraules l'emoció i l'orgull que sento per haver estat elegit per dirigir potser el club més important del món", ha expressat.

Així, ha assegurat que per ell "es fa realitat un somni" que arriba gràcies al "treball i a la serietat". "Crec que arribo en el moment just, amb experiència important i el convenciment que han elegit la persona adequada. Farem un gran equip", ha expressat.

Després de la presa de possessió ahir de Florentino Pérez, i l'anunci dels càrrecs de Jorge Valdano i Miguel Pardeza com a director general i esportiu, la presentació de l'entrenador ha estat el següent pas per seguir confeccionant el nou projecte

El "desafiament esportiu", com va repetir Florentino Pérez, serà "un dels més grans de la història" del club i per aconseguir-lo necessitaran "dosis sense fi de feina i entrega i fortalesa emocional".

"No podem perdre ni un instant", ha recalcat el president, que ha repetit el seu desig que "cada partit sigui una cita fascinant per als aficionats" i que ha volgut tenir un record especial per a Santiago Bernabéu, que va morir el 2 de juny de 1978.

Per portar a terme aquests reptes, l'elegit ha estat el xilè, un tècnic "capaç d'afrontar aquesta responsabilitat amb un clar esperit creatiu". "És un professional intel·ligent, treballador, equilibrat, que cuida la pilota i proposa un futbol elegant", ha expressat per presentar l'entrenador.

"A més –ha afegit– té prou valentia per apostar pel talent dels joves i té la serietat que necessita un equip en què es dipositen passions i emocions. És un tècnic complet que coneix la nostra Lliga i la Champions. La seva experiència va més enllà, ha viscut la passió del futbol sud-americà i sap el que és competir amb la pressió i la tensió".

D'altra banda, Florentino Pérez, a més d'elogiar l'entrenador, ha recalcat el desig que la seva tasca "contribueixi" que la Lliga espanyola "sigui considerada la millor del món". "Dipositem en tu bona part de les il·lusions. Aquest serà el teu gran escenari i el nostre somni és que ens facis gaudir amb un equip indiscutible i espectacular", ha sentenciat.

Així, somrient, impecable, apostant pel color blau, Pellegrini, acompanyat per Alfredo di Stéfano, president d'honor del club i part de la junta directiva, ha fet la seva aparició al coliseu blanc, la que serà la seva nova casa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.