Esports

Mijatovic abandona el Reial Madrid

La web del club informa que han rescindit el contracte "de mutu acord"

Pedja Mijatovic ha abandonat la direcció esportiva del Reial Madrid. Aquest dimecres ha arribat a un acord amb el club per rescindir el contracte que el vinculava amb l'equip fins al juny del 2010.

Així, la web del club blanc ha confirmat que Mijatovic dóna per finalitzada la seva relació laboral amb el Reial Madrid després de rescindir el contracte "de mutu acord".

L'exjugador madridista va arribar al càrrec amb el triomf a les últimes eleccions de Ramón Calderón i, en els seus tres anys de treball com a director esportiu, ha guanyat dues Lligues (2006/07 i 2007/08) i una Supercopa d'Espanya (2008).

El ja exdirector esportiu del Reial Madrid Pedja Mijatovic ha confirmat oficialment la seva sortida del club i ha assegurat que ho fa en aquest moment en què l'equip no s'hi juga res, per "no interferir" i després de fer-se oficial la convocatòria a les eleccions a la presidència de l'entitat madridista.

"Personalment dic adéu amb la sensació d'haver complert el deure i amb un balanç positiu en el terreny professional i en el terreny personal. En aquests tres anys, el primer equip de futbol ha conquistat dos títols de Lliga i una Supercopa d'Espanya, però sobretot, a nivell personal, he pogut tenir la immensa satisfacció de compartir projectes i il·lusions amb un equip humà de gran categoria", confessa el montenegrí en un comunicat.

A més, Mijatovic aclareix les raons de la seva decisió en aquest moment. "Estant pròxim el final de la temporada en curs, amb l'equip classificat matemàticament en segon lloc i havent-se iniciat de manera oficial el procés electoral, he considerat que era el més oportú amb l'objectiu de no interferir de cap manera en els importants esdeveniments que se succeiran en el club en les pròximes setmanes", ha explicat.





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.