Esports

Florentino Pérez confirma la seva "meditada i ferma decisió" de presentar-se a les eleccions

L'expresident assegura que té idees, passió i equip per tornar a situar el Reial Madrid al lloc que li correspon

L'expresident del Reial Madrid Florentino Pérez ha anunciat aquest dijous, en una roda de premsa multitudinària, que es presentarà a les pròximes eleccions a la presidència i junta directiva del club blanc, previstes per al 14 de juny.

"No he volgut que una paraula meva pogués incomodar ningú. Avui, a les portes d'un nou procés electoral derivat dels greus esdeveniments, anuncio després de meditar-ho, la meva ferma decisió de presentar la meva candidatura a les eleccions del Reial Madrid", han estat les seves primeres paraules, que han estat interrompudes per sonors aplaudiments, i alhora ha reconegut que la seva decisió d'anar-se'n "va ser equivocada".

L'expresident assegura que té idees, passió i equip per tornar a situar el Reial Madrid al lloc que li correspon.

L'empresari madrileny, de 62 anys, va accedir a la presidència de l'entitat madridista el 2000 i el 2004 va ser reelegit gairebé per unanimitat, però el 27 de febrer del 2006 va presentar la seva dimissió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.