Esports

Pochettino i alguns jugadors pugen a Montserrat per la salvació de l'equip

Els integrants de l'expedició ha pogut estar uns minuts a soles en una de les estades pròximes a la imatge de la Mare de Déu de Montserrat

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, i els jugadors de la primera plantilla Luis García i Iván de la Peña han pujat caminant fins a l'abadia de Montserrat per donar les gràcies per la permanència de l'equip a Primera Divisió.

Pochettino s'hi havia compromès en el mes de març a pujar caminant fins a l'Abadia de Montserrat si l'equip aconseguia la permanència, com ha acabat passant. En aquest acte privat també han participat la mà dreta de Pochettino, Feliciano di Blasi, i els integrants del cos tècnic Ramon Català i Josep Borrell.

El grup blanc-i-blau ha pujat per la carretera des de la base del cremallera de Montserrat, a Monistrol. Els integrants de l'expedició ha pogut estar uns minuts a soles en una de les estades pròximes a la imatge de la Mare de Déu de Montserrat. Després de la visita, han utilitzat el tren cremallera de tornada a Monistrol.

Fa uns mesos Pochettino i di Blasi van pujar a Montserrat per complir una altra promesa pendent. Tots dos van coincidir en l'Espanyol en la temporada 2003-04 i llavors es van comprometre a fer aquest recorregut si tornaven a coincidir en el futur a l'equip català, com ha acabat passant.

Molts integrants de la primera plantilla van fer promeses en el cas d'aconseguir la salvació. Encara que pocs confiaven fa dos mesos i mig quan l'equip era últim a vuit punts de la permanència, s'ha acabat aconseguint.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.