Esports

Pochettino: "Assumeixo el risc i la responsabilitat"

Mauricio Roberto Pochettino ha assegurat avui en la seva presentació com a nou entrenador de l'Espanyol que assumeix "el risc i la responsabilitat" de dirigir un equip immers en una profunda crisi esportiva i enfonsat anímicament pels mals resultats.

"Sempre hi ha risc a la vida i quan algú pren la decisió d'obtenir el títol d'entrenador sap que es trobarà aquest tipus de situacions. Hauré de transmetre confiança i optimisme perquè la gent se senti orgullosa del nostre equip", ha indicat.

En aquest context, ha afirmat que està convençut de salvar l'equip, perquè té "confiança absoluta en els jugadors" i ha afegit que es tracta d'"un repte il·lusionant i important". "Vaig respondre el 2004 a una situació semblant a la d'avui i si no em veiés capacitat, no estaria aquí", ha recordat.

L'argentí ha indicat que està "molt content i satisfet" de tornar a casa seva: "És la tercera vegada que estic a l'Espanyol. Conec molt bé la situació, el sentiment de la gent i de tots els qui estimem la institució i aquests colors. Vaig dir que sempre que em necessités, respondria".

Així mateix, l'argentí ha volgut liquidar qualsevol indici de dubte sobre les preferències que pugui tenir amb alguns jugadors com Iván de la Peña o Raúl Tamudo, amb els quals manté una excel·lent relació personal. "Una cosa és l'aspecte professional i una altra cosa la vida privada. Jo exigeixo moltíssim. Era exigent com a jugador i ho seré ara".

Espanyol-Barça
Respecte el partit de quarts de final de la Copa del rei contra el Barça, ha dit que no el molesta i que es tracta d'un partit "fonamental". "Hem de sortir amb il·lusió, ganes i confiança".

Miguel Rossi serà l'ajudant de Pochettino i Feliciano di Blasi, el preparador físic. "Hem d'analitzar la situació del jugador i parlar un per un per fer un estudi i arribar a la situació ideal", ha dit el preparador físic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.