Esports

Pochettino: "No és un disbarat pensar que podem guanyar els quatre partits"

L'entrenador reconeix que el partit contra l'Atlètic de Madrid serà complicat

Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha afirmat avui que no és "un disbarat" pensar a guanyar els quatre partits que falten per acabar la temporada ja que el conjunt blanc-i-blau és "ambiciós". "En qualsevol cas, el millor és centrar-se en el pròxim partit", ha assegurat.

També ha insistit que la plantilla no pot relaxar-se i ha tornat a demanar prudència: "Sabem que matemàticament queden molts punts i partits per davant. Hem de mantenir la mateixa línia i dinàmica d'aquestes jornades; no canviarem".

Pochettino ha apuntat que la relaxació no pot entrar al vestidor. També ha felicitat els jugadors pel treball realitzat i per la seva predisposició des que va arribar al vestidor: "Em sento orgullós del grup perquè ha revertit una situació molt complicada".

Pochettino, qui ha reconegut que amb els resultats favorables l'estat anímic sempre és millor, ha avisat que el partit d'aquest diumenge davant l'Atlètic de Madrid serà un rival molt complicat ja que s'està jugant la seva participació a la pròxima edició de la Lliga de Campions.

"És un equip perillós i que compta amb grans futbolistes, la majoria d'ells internacionals. És bastant irregular, però oposarà molta resistència, perquè té molta qualitat. No serà un partit plàcid", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.