Esports

Guardiola s'endú 28 jugadors a Londres, 11 del filial

Una vegada superades les revisions mèdiques, els jugadors han fet aquest matí l'últim entrenament

L'entrenador del primer equip del Barça de futbol, Pep Guardiola, ha fet pública la seva primera llista de convocats de la seva segona temporada al capdavant de l'equip blaugrana. La llista és dels jugadors que s'endurà a l'stage de pretemporada de Londres.

Una vegada superades les revisions mèdiques, els jugadors han fet aquest matí l'últim entrenament previ a la sortida del vol cap a terres angleses.

La gran novetat en la sessió ha estat la presència del central Rafa Márquez, que ahir dilluns no es va entrenar per molèsties físiques. L'internacional mexicà, operat a principis de maig del genoll esquerre, començarà l'activitat de manera gradual per evitar una recaiguda.

A més dels 17 jugadors del primer equip disponibles, Guardiola s'emportarà 11 jugadors del filial. Així, els jugadors que viatgen a Londres són: Valdés, Pinto, Jorquera, Cáceres, Víctor Sánchez, Henrique, Maxwell, Márquez, Abidal, Keita, Touré, Gudjohnsen, Hleb, Bojan, Henry, Messi i Pedro. I Oriol, Dalmau, Montoya, Fontàs, Muniesa, Espasandín, Rueda, Santos, Jeffren, Rochina i Gai Assulin, del filial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.