Esports

Eto'o emplaça Guardiola a dir públicament si compta amb ell

El camerunès nega que tingui una oferta del City i, encara menys que hagi demanat una prima

L'afer Eto'o és ara a la teulada de l'entrenador. El davanter blaugrana Samuel Eto'o ha negat aquest dimarts, a través del seu agent, haver rebut una oferta del Manchester City i, encara menys haver demanat al Barcelona una prima per fitxar pel conjunt britànic.

Amb aquest argument, ha demanat a Pep Guardiola que digui públicament si compta amb ell per a la pròxima temporada i, si no és així, reclama al club que faciliti la seva sortida.

"L'oferta estratosfèrica de la qual va parlar el president (Joan Laporta) és absolutament falsa, perquè nosaltres encara no ens hem assegut amb el club anglès. Dubto que el club hagi rebut aquesta oferta. En tot cas, haurà rebut una oferta per vendre el jugador, no amb les quantitats que Samuel cobrarà", ha explicat José María Mesalles, el representant d'Eto'o.

Mesalles ha convocat aquest matí una roda de premsa "per desmentir totes les filtracions interessades" que, segons la seva opinió, ha fet l'entitat blaugrana, "amb la intenció de pressionar el jugador perquè marxi".

Entre aquestes, que Eto'o, a qui queda un any de contracte, hagi demanat una prima de 15 milions d'euros per anar-se'n al City. "Mai aquesta temporada hem demanat ni un cèntim al Barcelona, ni per renovar ni com a condicionant de res", ha assenyalat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.