Esports

Laporta creu que Messi renovarà "aquesta setmana", tot i que no serà igual amb Puyol ni Guardiola

En el cas de Josep Guardiola, el president blaugrana ha expressat que no ha renovat per la proximitat de les eleccions

El president del Barça, Joan Laporta, ha assegurat avui que el futur de Leo Messi seguirà sent blaugrana i creu que "aquesta setmana" es tancarà l'ampliació del contracte de l'astre argentí, que passarà a ser el jugador més ben pagat.

Durant l'entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Laporta ha negat qualsevol mena de problema o desacord amb Messi i el seu entorn, i ha afirmat que el 'Pulga' és el millor jugador del món i "un dels millors de la història del futbol". "Està a gust i per això juga com juga", ha etzibat Laporta.

Tot i això, hi ha altres renovacions sobre la taula que no van per tan bon camí. Pel que fa al capità Carles Puyol, el dirigent entén que el jugador "vulgui acabar la seva carrera esportiva al Barça", però ha matisat que també és conscient que tingui el "cuquet de voler anar-se'n" per tenir altres experiències dins del món del futbol.

Laporta, que ha reconegut que no hi haurà cap problema si vol renovar, ha explicat que Puyol, de 31 anys, "té molt recorregut al Barça". "És un jugador que el volem en el club i que per l'edat que té encara li queden dos contractes importants", ha manifestat.

En el cas de Josep Guardiola, el president blaugrana ha expressat que no se li ha renovat per la proximitat de les eleccions. Laporta, que sap que el tècnic és un home "curós", creu que tant Guardiola com el secretari tècnic Txiki Begiristain "estan condicionats pel fet que hi hagi eleccions". Al mateix temps, també ha lloat l'actitud del de Santpedor, que "no s'ha aprofitat del moment dolç" per tancar la seva renovació sinó que ha preferit esperar i "madurar-lo".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.