Esports

Toni Bou, campió de trial en pista coberta

És el tercer títol consecutiu que aconsegueix el pilot català

Toni Bou s'ha proclamat campió d'Espanya de trial en pista coberta en guanyar en les quatre proves puntuables, l'última d'elles disputada avui a La Corunya.

Bou, que ha aconseguit el seu tercer títol indoor consecutiu, ha tancat avui un any rodó en el qual ho ha guanyat tot: els campionats del món tant en pista coberta com a l'aire lliure i els dos de l'Estat.

Després d'ell s'han classificat al pavelló de Riazor Albert Cabestany  i Jeroni Fajardo.

Adam Raga ha reaparegut aquest diumenge després d'estar allunyat de la competició a causa d'una lesió de genoll, que no li va permetre ser a les cites de Saragossa i Girona. Ha estat empatat a punts amb Fajardo i ha perdut davant aquest últim en la carrera final.
Per tercer any consecutiu, Bou s'ha fet amb la victòria en un trial de Corunya que ha destacat per la seva dificultat de les seves zones. A més, tenia el desavantatge de no poder comptar amb la seva moto habitual.

Ha estat la carrera final la que ha determinat el guanyador del XIX Trial Indoor Concello de Corunya. Si Fajardo i Raga s'han jugat el tercer lloc en aquesta zona, Bou i Cabestany ho han fet pel primer lloc, que finalment ha estat per al primer.

En el lliurament de trofeus, Bou s'ha mostrat "molt content" pel resultat obtingut i ha assegurat que és "moment per a nous reptes i perquè tot torni a començar, esperem que amb el mateix èxit".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.