Esports

Toni Bou inicia amb un triomf a Baiona la defensa del títol

El català ha estat campió del món els tres darrers anys

El català Toni Bou (Montesa Cota 4RT), campió mundial els tres últims anys, ha guanyat avui el Gran Premi d'Espanya, la primera prova del Campionat del Món de trial a l'aire lliure, disputada a la localitat de Baiona.

Bou ha resolt amb autoritat els canvis que imposa el nou reglament, que ara limita a un minut el temps límit per cada zona (30 segons menys que abans) i estableix l'ordre d'afrontar-les segons la classificació del mundial, en aquest cas els resultats de 2009.

El defensor del títol ha aconseguit unes diferències notables en cada volta i ha acabat la primera amb 15 punts, la meitat que el japonès Takahisa Fujinami (Montesa Cota 4RT), en aquell moment el seu rival més pròxim.

En el segon gir, Bou ha seguit ampliant diferències al signar de nou la millor puntuació, i ha acabat guanyant per davant dels seus compatriotes Adam Raga (Gas Gas) i Jeroni Fajardo (Beta).

"Les zones han estat de les que m'agraden, difícils i selectives. En el meu cas ha estat encara més complicat, ja que he estat el primer a passar per elles i no posseïa cap referència. Això, afegit a la reducció de temps, ha elevat notablement l'exigència. Considero que he fet un pilotatge bastant bo i a més hem encertat el plantejament de la prova. En definitiva, un bon inici de campionat", ha dit Bou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.