Esports

Laporta, "decebut" amb l'Ajuntament de Barcelona perquè frena la requalificació del miniestadi

El president del Barça anuncia que vol millorar el contracte de Guardiola i els seus ajudants "perquè s'ho mereixen"

El president del Barça està "decebut" amb l'Ajuntament de Barcelona perquè frena la requalificació del miniestadi i els projectes de reforma que hi van lligats. Joan Laporta ha expressat aquesta decepció aquest dijous en una entrevista a El món a RAC1. "Ja estan els tràmits fets, només falta la voluntat política", ha afirmat. Pel president del club, "el Barça no es mereix" aquest tracte municipal.

En la mateixa entrevista, Laporta ha anunciat que vol millorar el contracte a Guardiola i a la resta dels responsables tècnics, Tito Vilanova i Juan Carlos Unzué per a l’any que ve “perquè s’ho mereixen”.  A partir del 2011, serà la nova directiva, que sorgirà de les eleccions previstes, la que haurà de decidir amb Guardiola i el seu equip tècnic si continuen al club.

L’únic que se sap segur és que Laporta no repetirà en el mandat, ja que no pot tornar a presentar-se. De moment, no vol dir qui el succeirà com a cap de la candidatura continuïsta, que tot indica que s’haurà d’enfrontar a l’exvicepresident Sandro Rosell.

El president del Barça també ha qüestionat els excessos en els sous dels jugadors estrella. Tot i que no ha volgut criticar directament els intents de Florentino Pérez per fitxar Kaka per al Reial Madrid costi el que costi, Laporta ha assegurat que invertir 65, 70 o 75 milions d’euros en un jugador “no és recomanable” i “distorsiona el mercat”.

“El Barça té capacitat per fer aquestes inversions, però nosaltres no les recomanem. Creiem que es poden fer aquestes operacions d’una altra manera, perquè aquestes xifres tampoc et garanteixen el resultat”.

Pel que fa a l’eventual venda d’Eto’o, ha tornat a dir que “cal saber quins plans té” el davanter, perquè té moltes ofertes. “Hem de ser respectuosos, perquè li queda un any de contracte però pot tenir els seus plans. Però per mi és el millor davanter del món”, ha sentenciat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.