Esports

Laporta diu que estan "encantats" amb Eto'o però apunta que és un dels que rep més ofertes

El president del Barça assegura  que seria "molt bonic" que el jugador acabés la seva carrera al club però remarca que hi pot haver "alguna sorpresa"

Joan Laporta, president del Barça, ha assegurat aquest dijous que en el club estan "encantats amb Eto'o" i ha explicat que "seria molt bonic que acabés la seva carrera al Barça", encara que ha recordat que "el mercat del futbol és molt dinàmic" i "ens podem trobar amb alguna sorpresa", perquè el camerunès és "un home molt cobejat".

El dirigent, que ha insistit en què totes les qüestions amb vista a la planificació de la temporada són tasca del secretari tècnic, Txiki Beguiristain, i de l'entrenador, Pep Guardiola, ha explicat que Eto'o "és dels que reben ofertes importants".

Laporta ha recordat que el Barça disposa "d'una estructura determinada" que no la variarà. "Ens ajustem a la nostra idea. S'apunten xifres molt importants i hem de tenir els peus a terra", ha indicat.

Samuel Eto'o té contracte fins a finals de la temporada que ve, per això si no renova amb el Barça, el camerunès podria negociar el seu futur amb el club que volgués a partir del pròxim 1 de gener del 2010.

"Volem que continuï, té contracte i tant de bo pogués renovar", ha dit el president del Barça, que ha insistit en què totes les decisions esportives es prenen des de la secretaria tècnica i que en cap cas avançaria res. "No entraré a radiar situacions que no convenen", ha afegit.

Preguntat sobre si pensa que Florentino Pérez, nou president del Reial Madrid, pot inflar el mercat com s'ha demostrat amb l'alta oferta realitzada pel milanista Kaká, Laporta ha insistit que el Barça seguirà "amb la mateixa política", amb independència d'"actuacions determinades".

"Amb tot el respecte, el nostre avantatge és que els futbolistes tenen com a referència el Barça pel que hem guanyat", ha dit Laporta, que comenta que l'entitat blaugrana "sempre intenta pagar el que és just al club i al jugador" i que se sent satisfeta del seu model, un model basat en "treballar molt el planter".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.