Esports

Cristiano Ronaldo aterra al Bernabéu

La presentació del jugador es farà aquesta nit a les 21 hores. El club espera batre rècord d'aficionats al camp per veure el portuguès

El davanter portuguès Cristiano Ronaldo, el fitxatge més car de la història del futbol, ja és a Madrid. En aquests moments passa el reconeixement mèdic i aquesta nit serà presentat com a nou jugador del Reial Madrid.


Ronaldo ha arribat a l'aeroport madrileny de Torrejón de Ardoz a les 12.52 hora local, amb avió privat procedent de Lisboa i en companyia de la seva mare, representant i amics, i ha estat rebut per emissaris del Reial Madrid.

A continuació s'han emportat el jugador, en un vehicle de color blanc, a un hospital Sanitas de La Moraleja, on ha estat rebut per Carlos Díez, director dels serveis mèdics del Reial Madrid, per ser sotmès al reconeixement habitual previ a l'acte de la signatura protocol·lària del contracte que l'unirà amb el club madridista per les pròximes sis temporades.

Després de la revisió mèdica Ronaldo anirà a dinar amb Jorge Valdano, director general i adjunt al president del Reial Madrid, signarà el seu contracte, realitzarà la seva primera entrevista a la televisió del club, i esperarà el moment de la seva presentació, fixat per a les 21.00 hora local.

De fet, els dirigents del club pretenen batre un rècord de presència d'aficionats durant la presentació del portuguès.

Des de primera hora del matí, centenars de seguidors fan cua a les portes del Santiago Bernabéu, i malgrat l'època estiuenca, l'organització espera uns 80.000 aficionats, per la qual cosa les portes de l'estadi quedaran obertes des de dues hores abans de l'acte. Així mateix, s'augmentaran els efectius de seguretat, que superaran el centenar.

Un dels secrets de la presentació del portuguès radica en el número de dorsal que lluirà. Tot fa pensar que, davant la impossibilitat de dur el 7, que pertany al capità Raúl González, apareixerà amb el 9, que està lliure amb la marxa de l'argentí Javier Saviola al Benfica. Un 9 que al Reial Madrid ha lluït, entre d'altres, Alfredo di Stéfano.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.