Esports

El Manchester City buscaria Puyol si Terry no accepta

El club ofereix 46,3 milions d'euros per John Terry i 40,5 pel capità blaugrana

El Manchester City farà una última ofensiva per intentar fitxar el central del Chelsea John Terry després que el club londinenc rebutgés la setmana passada una oferta oficial per 35 milions d'euros.

Tot i això, d'acord amb el diari The Sun, el City estaria disposat a elevar la quantitat a 40,5 milions d'euros, mentre que altres mitjans anglesos l'eleven fins i tot a 46,3 milions d'euros.

El Manchester City, que segueix desitjant invertir els diners del seu multimilionari propietari, no aconsegueix trobar jugadors que s'afegeixin al seu projecte. Després de la negativa de Samuel Etoo, oferiria a Terry un salari de 200.000 lliures a la setmana.

A més, també segons The Sun, el Manchester City segueix mirant al FC Barcelona. Ara podria haver posat els seus ulls en el capità de l'equip blaugrana, Carles Puyol, per reforçar la seva defensa. L'oferta que podria fer per Puyol seria d'uns 40,5 milions d'euros.

Segons el rotatiu britànic, el City ja hauria contactat amb els agents de l'internacional català, tot i que el Barça hauria rebutjat completament la possibilitat de traspassar el defensa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.