Esports

El Manchester City es retira de la licitació pel blaugrana Samuel Eto'o

El cap executiu del club anglès assegura que ja van advertir al blaugrana que no esperarien tot l'estiu per conèixer la seva decisió

El Manchester City ha anunciat la seva decisió de retirar-se de la licitació pel davanter del FC Barcelona Samuel Eto'o, en què havia estat interessat durant els últims quinze dies.

"Eto'o és sens dubte un magnífic jugador, però les circumstàncies del seu voltantno permeten completar seu el traspàs", apunta el cap executiu del City, Gary Cook, en un comunicat a la pàgina web de l'equip.

Cook afegeix que el temps s'ha acabat i és el moment de "buscar altres alternatives". "Tenim un pla de fitxatges clar i estratègic i hem de seguir endavant", ha confessat.

El mànager del City, Mark Hughes, va confirmar la setmana passada que havien fet una oferta al Barcelona pel camerunès a prop dels 25 milions d'euros i van assegurar al jugador que no esperarien tot l'estiu per conèixer la seva decisió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.