Esports

Els 15 milions que Eto'o demana de prima obstaculitzen el seu traspàs

Les negociacions entre el Barcelona, i Samuel Eto'o segueixen obertes i les dues parts podrien posar-se de nou en contacte en les properes hores

El davanter del F.C. Barcelona Samuel Eto'o demana al club 15 milions d'euros com a prima pel seu fitxatge. Això suposa un obstacle molt important per a que el club català pugui traspassar l'internacional camerunès al Manchester City, que li ofereix 50 milions d'euros nets per cinc temporades.

L'oferta "estratosfèrica", segons ha reconegut el propi president del Barça, Joan Laporta, podria no arribar a concretar-se, ja que el club català no està disposat a repartir-se amb Eto'o els prop de 30 milions d'euros que el conjunt anglès accepta pagar per fitxar el jugador.

Fonts de l'entitat catalana han confirmat que aquests 15 milions que demana Eto'o, que el 30 de juny de 2010 quedaria lliure i podria negociar lliurement el seu futur, són l'escull principal perquè es tanqui el traspàs.

Eto'o ha decidit tensar la corda i el seu representant, Josep Maria Mesalles, ha convocat una roda de premsa per a demà mateix. En aquesta, té previst anunciar que el davanter africà està disposat a cumplir l'any que li queda de contracte.

En qualsevol cas, les negociacions entre el Barcelona, i Samuel Eto'o segueixen obertes i les dues parts podrien posar-se de nou en contacte en les properes hores per intentar arribar a un acord.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.