Esports

Laporta assegura que Eto'o ha rebut una oferta "estratosfèrica" del City

El president blaugrana creu que el camerunès "vol quedar-se al club" però si marxa, es convertiria en el jugador més ben pagat del món

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat en una entrevista concedida a iCat FM que Samuel Eto'o ha rebut un oferta "estratosfèrica" del Manchester City que el convertiria en el jugador més ben pagat del món.

De fet, el president blaugrana creu que el camerunès "vol quedar-se al club, però també és conscient que és un professional i que una oferta com la que ha rebut del Manchester City és molt difícil de rebutjar, ja que es convertiria en el jugador més ben pagat del món".

Laporta també ha parlat d'un dels jugadors més desitjats pels millors clubs del món, el francès Frank Ribéry. "Ens agrada molt i ell ho sap, però som conscients que si el Bayern no vol vendre hem de respectar la seva decisió", ha indicat Laporta, que ha deixat molt clar que "el Barça no entrarà en cap disbauxa ni en cap subhasta per fitxar-lo".

El cas Filipe

A més, Joan Laporta va respondre a Augusto César Lendoiro en una entrevista a l'emissora de ràdio iCat FM i va deixar molt clar que el Barça no pensa pagar els 20 milions d'euros que val la clàusula de Filipe Luís perquè la considera una xifra excessiva.

El president del club gallec, Augusto César Lendoiro, ha rebutjat la primera oferta blaugrana perquè la considera del tot insuficient i molt lluny dels 20 milions d'euros que val la clàusula del brasiler. En aquest sentit, Laporta ja ha contestat, per dir-li que no pensen pagar aquesta xifra, que consideren excessiva.

Val a dir, però, que al Barça li interessa molt el lateral i al Dépor li convé desprendre-se'n. Així és que potser tot és qüestió d'ajustar números.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.