La Penya guanya el derbi català de l'ACB davant el Ricoh (83-84)

En el derbi català de la jornada ha estat molt disputat. El bon joc ofensiu i defensiu dels dos conjunts ha donat un partit de gran qualitat on els locals, el Ricoh Manresa, han posat en una situació molt complicada el DKV Joventut, que finalment ha mantingut la seva ratxa de victòries. Amb un ajustat 83-84 al Nou Congost, el partit s'ha acabat decidint gràcies a un tir lliure transformat per Ricky Rubio.

Serge Ibaka pels manresans ha fet el seu millor partit de la temporada amb 16 punts i 15 rebots, però no ha pogut evitar la derrota del seu equip. Per l'equip verd-i-negre ha debutat el seu últim fitxatge, Coby Karl, que ha tingut un debut discret. En el quart quart, els dos equips han ofert un duel espectacular, amb constants alternatives en el marcador.

La Penya es consolida a les posicions capdavanteres de la Lliga, mentre que el Ricoh encadena la seva tercera derrota consecutiva, que l'allunya de les aspiracions d'entrar als "play-off".