El Ricoh Manresa perd contra l'Estudiantes (86-65)

Lliga ACB

Carlos Suárez ha liderat aquesta tarda l'Estudiantes per imposar-se 86-65 al Ricoh Manresa a Madrid i allunyar, així, el seu equip de la zona de descens després de dues victòries consecutives.

Els jugadors del Ricoh Manresa han sigut molt irregulars i no han pogut amb la defensa dels locals, a més, no han pogut para Suárez, que ha anotat vint punts i ha fet tretze rebots.

Després del descans, el Manresa s'ha apropat a la remuntada gràcies a la defensa. Asselin, Ibaka, Rubio i Montañez han entrat molt decidits. Amb dos tirs lliures de Rubio el club manresà s'ha situat a nou punts en acabar el tercer quart. Després ha reaparegut l'Estudiantes de la primera part i entre Granger, Beirán i Iturbe ha retornat l'avantatge de vint punts als madrilenys (74-54).