Esports

Coma manté el liderat malgrat perdre dotze minuts en la segona etapa

El català Marc Coma manté el liderat en la classificació general després de la segona etapa malgrat que avui ha marcat el dissetè temps, a 12:27 minuts del guanyador, l'holandès Frans Verhoeven.

Verhoeven ha recorregut els 237 quilòmetres cronometrats en 2h.48:14 i se situa segon en la general a 13:47 minuts de Coma, mentre que el francès Cyril Despres ha esmenat la mala actuació que va tenir ahir en l'etapa inaugural i ha estat el segon classificat a 41 segons de l'holandès.

La d'avui ha estat l'etapa més llarga del 'raid', amb 837 quilòmetres en total repartits entre una especial inicial de 237 quilòmetres i uns eterns 600 quilòmetres d'enllaç entre Santa Rosa de la Pampa i Puerto Madryn, a la patagonica província de Chubut.

El català Jordi Viladoms ha aconseguit una meritòria quarta posició en l'etapa, a 1:33 minuts del primer classificat, i ocupa l'onzena plaça en la general a gairebé mitja hora de Coma.

Després del decebedor inici de ral·li que va tenir ahir, el xilè Francisco "Armilla" López ha aixecat cap i ha estat vuitè, a 6:05 minuts del primer classificat, encara que en la general encara haurà d'esperar errors dels seus rivals per poder estar en el grup del capdavant.

El tram cronometrat ha estat bastant similar al de l'etapa d'ahir, amb pistes ràpides de sorra i terra, i amb uns llargs quilòmetres d'enllaç sobre asfalt amb arribada a Puerto Madryn, on esperava una gran afluència de públic.

Cotxes
El pilot Carlos Sainz (Volkswagen) ha guanyat la segona etapa del ral·li i s'ha situat com a líder de la competició en la categoria de cotxes amb un avantatge d'1:14 sobri Peterhansel (Mitsubishi) i d'1:56 sobre De Villiers (Volkswagen).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.