L'Unicaja guanya amb superioritat el Manresa (88-67)

L'Unicaja ha imposat la seva superioritat física i tècnica per derrotar amb claredat el Ricoh Manresa i ha consumat la seva revenja ja que, des de l'últim ascens del quadre català fa dues temporades, no havia pogut guanyar-lo.

Els dos clubs s'havien enfrontant en tres ocasions des d'aleshores amb victòries del Ricoh Manresa a Màlaga la temporada passada per 86-90 i en aquesta campanya, a la localitat catalana, va guanyar per 81-75.

En els primers minuts del primer quart, els manresans han estat superiors i des que Guillem Rubio s'ha avançat amb un triple (0-3, m.2) el seu equip s'ha mantingut per davant ha ampliat distàncies fins a 4-12, però l'Unicaja ha anat remuntant, sobretot gràcies a Carlos Cabezas i a Carlos Jiménez.

El tercer quart ha estat el més desigual i en l'Unicaja ha evidenciat la seva superioritat. L'últim quart ha estat una repetició de l'anterior encara que el conjunt local ha sigut menys ofensiu veient segura la seva victòria conforme passaven els minuts i mantenint distàncies, primer de més de deu punts i després de vint, mentre que el Ricoh Manresa ha notat els nervis i ha perdut massa pilotes.