Robinho salva al Madrid

Jornada 26

No es van complir les expectatives dels aficionats culers, que esperaven amb optimisme una jornada en què el Madrid podria perdre el liderat. A Huelva l’equip blanc va reprendre vells costums i va completar un pèssim partit amb el qual recuperava el camí del triomf lluny del Bernabéu (2-3) després de tres sortides consecutives sense obtenir un resultat positiu.
El conjunt de Schuster va refermar el seu liderat gràcies a la inestimable assistència d’Iturralde i els seus ajudants. El col·legiat basc es va empassar un clar fora de joc de Raúl en el gol de l’empat i tot just iniciar-se la segona part, després de consultar amb Rafa Guerrero, va expulsar Beto per una presumpta agressió a Heinze. Poc després compensaria aquesta vermella amb una segona groga molt rigorosa a Sergio Ramos, que no jugarà ni davant el Roma ni contra l’Espanyol per sengles sancions.

Va començar molt més agressiu el Recre, fins al punt d’anul·lar un Madrid que tenia en Raúl una illa deserta al davant. Carlos Martins va jugar un partit superb i de les seves botes van néixer totes les ocasions de perill dels andalusos, però en la majoria dels casos van topar amb un Casillas sempre ben col·locat. Precisament d’una falta llançada pel portuguès vindria el primer gol local, un centre a l’àrea que va rematar Càceres a l’àrea petita. No obstant això, abans de complir-se la mitja hora Raúl aconseguia empatar i a partir d’aquest instant el partit es va equilibrar.

Lesió de Robben
El partit es va trencar quan faltava un quart d’hora per al final quan Quique Álvarez es va expulsar ell mateix amb una esgarrifosa entrada sobre Robben, que va caure lesionat i és baixa contra el Roma. Acabava de sortir Robinho i en la primera pilota que va tocar aconseguia avançar el seu equip. El brasiler, enyorat per l’afició blanca, igual que Pepe, que també va gaudir dels seus primers minuts després de més d’un mes d’absència, feia també l’1-3, amb un autèntic golàs. Martins, ja en el descompte, va obtenir premi a la seva feina en una falta que es va empassar la tanca del Madrid i també Casillas.