Esports

Alonso sortirà l'últim

L'asturià s'estavella en una de les corbes de Montecarlo

Fernando Alonso no podrà participar en la sessió de classificació del Gran Premi de Mónaco. Els mecànics de l'asturià no han pogut arreglar el xassís del cotxe, que s'ha estavellat aquest matí en la darrera sessió lliure, a l'entrada de la plaça del Casino.

Alonso, al que se li han bloquejat les rodes de davant al frenar, s'ha colpejat contra les proteccions del costat dret, quan es portaven vint minuts de proves i havia rodat sis voltes.

Els mecànics de Ferrari han comprovat que el xassís estava trencat, potser per alguna peça de la suspensió, i n'hauran de muntar un de nou, que no estarà acabat a temps per a la sessió de classificació.

Fernando Alonso havia dominat les dues sessions d'entrenaments lliures de dijous i avui era un dels favorits per aconseguir el primer lloc en la formació de sortida del Gran Premi de Mònaco, sisena prova puntuable del campionat del món de Fórmula U.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.