Barça

Xavi es casa envoltat de força companys d'equip

La celebració. L'enllaç va tenir lloc a la localitat costanera de Blanes i el convit va ser a El Convent, un edifici del segle XVI amb grans vistes

L'any passat, per aquestes mateixes dates, Andrés Iniesta es casava amb Anna Ortiz en un acte multitudinari al castell de Tamarit, a Altafulla. Un any després, és Xavi Hernández qui està de celebració després que ahir es casés amb Núria Cunillera. Va contraure matrimoni fa uns dies al jutjat civil d'Ullastrell, així que ahir del que es tractava era de gaudir de la festa envoltat de la família i amics, molts d'ells companys d'equip al Barça.

Molts jugadors

La celebració no va ser tan multitudinària com la d'Iniesta, però a la cita no van faltar Valdés, el primer d'arribar, Messi, Iniesta, Cesc, Alba, Busquets, Pedro i Mascherano acompanyats de les respectives parelles. Puyol, Piqué, i Abidal també estaven convidats a l'enllaç però no van poder assistir a la celebració. Els dos primers perquè són fora, de viatge, igual que Casillas, que també estava convidat, i el francès perquè ja estan treballant amb el Mònaco. Molts excompanys, com ara Oleguer, Jorquera, Gabri i Ezquerro van assistir al casament. L'enllaç va tenir lloc a la localitat costanera de Blanes i el convit va ser a El Convent, un edifici del segle XVI amb grans vistes al mar.

La parella ha decidit entregar les donacions que els seus familiars i amics els facin com a regal de casament a l'Hospital Sant Joan de Déu. L'aportació contribuirà a la creació d'un nou hospital de dia per a nens amb malalties greus, un projecte impulsat de manera conjunta per l'Hospital Sant Joan de Déu i l'Obra Social La Caixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.