Espanyol

Golejada dura de pair en el test del Sánchez Pizjuán

Memorial Antonio Puerta. El Sevilla s'imposa amb contundència a l'Espanyol en un partit en què les emocions i l'efectivitat van eclipsar el bon joc

SEVILLA5


ESPANYOL0


Més emoció que futbol es va palpar ahir al Sánchez Pizjuán en el IV Memorial Antonio Puerta, en què també va ser recordat permanentment el també desaparegut Dani Jarque.

En el primer temps, els aplaudiments en el minut 16 i 21 recordant els dos inoblidables jugadors, van eclipsar un joc espès i perdut en una gespa força irregular. Cap dominador clar i possessions sense rumb van convertir el partit en una pugna física que va desequilibrar un error de Kameni. Al porter se li va esmunyir de les mans un xut de Fernando Navarro que va caçar Rodri per convertir en gol. Rui Fonte va vorejar l'empat, però un potent tir de Manu del Moral va ampliar el resultat. Després de la represa, l'efectivitat de Kanouté i Rodri va liquidar un duel que va suposar la primera derrota de la pretemporada dels periquitos.

SEVILLA: Palop (Javi Varas, 46'); Alexis, Spahic (Bernardo 74'), Escudé, Fernando Navarro; Jesús Navas, Fazio (Salva, 63'), Trochowski (Campaña, 74'), Armenteros (Kanoute, 63'); Manu del Moral (Perotti, 69') Rodri i Negredo. ESPANYOL: Kameni, Javi López, Raúl Rodríguez (Forlín, 46), Héctor Moreno, Dídac Vilà, Javi Márquez, Baena (Galán, 46'), Verdú (Cristian Alfonso, 80'), Rui Fonte (Eric López, 74'), Luis García (Thievy, 58') i Sergio García (Osvaldo, 58'). GOLS: 1-0 (25') Rodri. 2-0 (40') Manu del Moral. 3-0 (73') Kanouté. 4-0 (75') Rodri. 5-0 (90') Kanouté. ÀRBITRE: Paradas Romero (Col·legi andalús). T.G: Alexis.

Ramon Planes, tip del futur d'Osvaldo

M.R

Ramon Planes està fart del cas Osvaldo i no vol sentir a parlar ni del seu representant. “No l'espero. Jo he anat a Sevilla a veure l'equip i la prova de foc més important de la temporada. L'Espanyol té una posició ferma i clara dient que no a ofertes importants. Cada dia que passa les possibilitats que es quedi són més altes”. Planes també va manifestar que Kameni és un més de la plantilla i que veu amb optimisme la renovació de Javi Márquez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.